+40 743 032 658 office@aramar.ro
Str. Petre Ispirescu,nr 46, Pitești, Argeș

Inființată în anul 2014, SC ARAMAR Solution SRL este o companie ce asigură servicii ecologice precum: transportul, colectarea, depozitarea și comercializarea deșeurilor nepericuloase. 

Firma noastră se adresează agenților economici și a apărut din dorința de a le oferi acestora servicii de ecologizare operative, ieftine și de calitate. 


Personalul calificat, cu vastă experiență în domeniu, dotat cu echipament ce permite aplicarea de soluții competente în cel mai scurt timp, formează o echipă tânără și dinamică. Toate resursele de care dispunem ne permit să oferim o gamă largă de servicii.

• EXPRIENȚĂ în colectarea deșeurilor nepriculoase
• EFICIENȚA punctelor de colectare a deșeurilor
• PERFORMANȚĂ și rapiditate a livrărilor
16c9668c0d413b40186d9d6cba51cb6f-m

Scopul nostru


S.C. ARAMAR Solution S.R.L. s-a constituit pentru a prelua de la producători (agenți economici) responsabilitatea privind realizarea obiectivelor de colectare, reutilizare, reciclare și valorificare a deşeurilor nepericuloase, precum și raportarea către autorităţile competente a modului de gestionare a acestora.


Grija pentru mediu, dar și cea pentru clienții noștri ne-a clasat pe un loc fruntaș în domeniu, ceea ce nu face decât sî ne bucure și să ne motiveze să ne menținem valorile pe care le promovăm de la înființare și până în prezent.


Seriozitatea de care dăm dovadă în relația noastră cu clienții au făcut să fim unul dintre cei mai dinamici operatori pe piața transferului și preluării responsabilității în domeniul colectării și comercializării de deșeuri nepericuloase.

Colectare deșeuri nepericuloase

Ce colectăm? Absolut tot ce înseamnă deşeuri nepericuloase, de la agentii economici.

Cum colectăm? Ne strecurăm peste tot cu autospeciale, capabile să intre şi în cele mai înguste curţi, alei sau ganguri.

În ce colectăm? În europubele, containere şi saci de colectare pentru deşeuri.


Gestionarea deșeurilor, cunoscută și ca managementul deșeurilor, se referă la educația privind colectarea, transportul, tratarea, reciclarea și depozitarea deșeurilor. De obicei, termenul se referă la materialele rezultate din activități umane și la reducerea efectului lor asupra sănătății oamenilor, a mediului, sau aspectului unui habitat. Gestionarea deșeurilor are ca scop și economisirea unor resurse naturale prin reutilizarea părților recuperabile. Deșeurile gestionate pot fi atât solide, cât și lichide sau gazoase, precum și cu diverse proprietăți (de exemplu radioactive), necesitând metode de tratare specifice fiecărora.


În România activitatea de gestionare a deșeurilor este fundamentată pe Legea 211/2011, care implementează o serie de directive ale Consiliului Europei. Coordonarea acestei activități cade în sarcina Ministerului Mediului și a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM).

Citiți mai multe...
Metode de recuperare a deșeurilor

Prin recuperare se înțelege extragerea din deșeuri a resurselor care pot fi refolosite. Recuperarea poate fi făcută prin reciclare, reutilizare, regenerare sau orice alt proces de extragere a materiilor prime auxiliare. Poate fi recuperată atât partea materială, cât și cea energetică. Materialele pot fi refolosite pentru a produce noi bunuri, iar energia poate fi convertită în energie electrică. 

Detalii...
Selectarea deșeurilor

Prin procesul de colectare a deșeurilor înțelegem atât sortarea, repartizarea pe materiile prime ce pot fi valorificate sau reutilizate, cât și depozitarea și transportul către centrele de tratare. 

Astfel, acest pas ce contribuie semnificativ la ușurarea gestionării deșeurilor prin eficientizarea procedurilor de valorificare, reciclare sau eliminare.

Detalii...
Comercializare deșeuri

S.C. ARAMAR Solution S.R.L. comercializează deșeuri nepericuloase cum ar fi: hârtie, carton, plastic, lemn. 

Pentru a vedea oferta noastră și dacă aveți nevoie de mai multe informații  vă rugam sa ne trimiteți o cerere de ofertă/solicitare, folosind formularul de contact.

Ne puteți găsi și la:  Tel.: +40 743 032 658

Detalii...
Transport deșeuri

Societatea noastră vă poate oferi servicii de transport deșeuri nepericuloase cu camioane atât de 3,5 T cât și de 22 T.

Toate aceste servicii se pot desfășura pe tot teritoriul țării.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne scrieți folosind formularul de contact.

Ne puteți găsi și la:  Tel.: +40 743 032 658

Detalii...

În ce zone acționează firma de colectare a deșeurilor nepericuloase

S.C.  ARAMAR Solution S.R.L. ?

Colectarea deșeurilor este un pas către o civilizație înfloritoare, una în care mediul nu este afectat de resturile pe care noi le producem și care ar trebui să fie responsabilitatea noastră, nu a naturii.

De aceea, firma de colectare de deșeuri nepericuloase ARAMAR Solution este alături de toți cetățenii responsabili care doresc să calce pe un pământ curat, să respire un aer nepoluat și să bea apă lipsită de impurități!